Primul pas în pregătirea rețetei de file de porc la grătar cu rădăcinoase este să încălziți cuptorul la 220 С.
Tăiați ceapa în semiluni. Amestecați cu legumele tăiate și transferați pe tavă.
Stropiți cu oțet balsamic și ulei de măsline. Adăugați sare și piper.
Coaceți pentru aproximativ 25 minute, reduceți temperatura la 190 С, adăugați sosul de roșii și bulionul de pui și coaceți pentru încă 10-15 minute.
Scoateți carnea în prealabil pentru 30 min la temperatura camerei.
Încălziți grătarul la temperatura maximă sau tigaia grill la foc mare până începe să iasă fum.
Încălziți cuptorul la 200 С.
Tăiați fileul în 4 bucăți groase. Ungeți cu ulei de măsline și presărați sare. Frigeți carnea pe ambele părți pentru 2 minute ( pentru fiecare parte).
După ce luați carnea de pe foc, condimentați cu piper și cimbru, transferați în tava deasupra legumelor și puneți în cuptor timp de 3-7 minute, în dependență de preferința dvs.
*Mix de rădăcinoase decojite și tăiate în cuburi mari – 800 g – țelină, păstârnac, morcov, sfeclă.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți carne de porc și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.