Amestecați condimentele până obțineți o masă omogenă. Condimentați carnea cu sare și piper, apoi ungeți cu amestecul de condimente obținut. Lăsați carnea la marinat pentru aproximativ 30 de minute la temperatura camerei.
Într-o cratiță de mărime medie cu capac încălziți o linguriță de ulei de ulei de măsline și prățiți carnea pe ambele părți pentru puțin timp . Scoateți carnea și puneți deoparte. Adăugați fasolea verde cu puțin usturoi, amestecați pentru aproximativ două minute, adăugați carnea înapoi cu 50 ml de apă, puneți capacul și gătiți la foc mic până ce carnea este gata. Condimentați fasolea verde cu sare și piper ( dacă e necesar) și serviți.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.