Frigărui de rechin

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții:
  • 500 g file de rechin, tăiat în cubulețe de 2,5 cm
  • 20 frunze de dafin proaspete
  • 10 bețe de lemn pentru frigărui ( lăsate în apă în prealabil)
  • felii de lămâie
  • piper negru după gust
  • Pentru marinată :
  • 2 linguri de coajă de lămâie răzuită
  • 2 linguri frunze de lămâie
  • 2 căței de usturoi ( tăiat mărunt)
  • 3 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:

Primul pas al rețetei este pregătirea marinatei.

Amestecați uleiul de măsline, coaja de lămâie, menta și usturoiul și mixați cu ajutorul unui blender sau pasator până la obținerea unei mese omogene.

 

Puneți bucățelele de rechin într-un vas și turnați marinata pregătită deasupra. Amestecați și condimentați cu piper negru și sare de mare. Lăsați peștele la marinat pentru aproximativ 10 minute.

 

Arangați bucățile de pește pe bețele de lemn lăsate în prealabil în apă. Puneți câte o frunză de dafin după fiecare bucată de pește.

 

Coaceți la grătar pentru câteva minute și serviți-le cu feliile de lămâie.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat. Puteți combina frigăruiul de rechin cu legume după preferință.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM