Primul pas al rețetei este pregătirea marinatei.
Amestecați uleiul de măsline, coaja de lămâie, menta și usturoiul și mixați cu ajutorul unui blender sau pasator până la obținerea unei mese omogene.
Puneți bucățelele de rechin într-un vas și turnați marinata pregătită deasupra. Amestecați și condimentați cu piper negru și sare de mare. Lăsați peștele la marinat pentru aproximativ 10 minute.
Arangați bucățile de pește pe bețele de lemn lăsate în prealabil în apă. Puneți câte o frunză de dafin după fiecare bucată de pește.
Coaceți la grătar pentru câteva minute și serviți-le cu feliile de lămâie.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat. Puteți combina frigăruiul de rechin cu legume după preferință.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.