Primul pas în pregătirea rețetei este pregătirea ingredientelor. Spălați, curățați și tăiați mărunt ardeiul și ceapa. Bateți ouăle cu puțină sare.
Puneți în tigaie legumele tăiate și fasolea verde , adăugați puțină apă (¼ de cană) și un pic de sare și înăbușiți pentru aproximativ 4-5 minute, până legumele se înmoaie.
Ungeți o tavă mică cu ulei și turnați amestecul de legume ( scurse de apă). Adăugați ouăle și puneți la cuptorul încălzit în prealabil la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute, sau până Frittata cu fasole verde și ardei gras devine rumenă.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.