Primul pas din rețetă este să lăsați la înmuiat 1 cană de quinoa în 2 căni de apă fierbinte pentru aproximativ 20-25 de minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Puneți la fiert 2 căni de apă și adăugați quinoa. Fierbeți 12-15 minute.
Încălziți cuptorul la 180 de grade. Tăiați mărunt ceapa și usturoiul. Tăiați capacele gogoșarilor și îndepărtați semințele astfel încât să obțineți coșulețe.
Într-o tigaie mică încingeți uleiul de măsline și înăbușiți ceapa și usturoiul până se înmoaie. Adăugați quinoa și semințele de dovleac și gătiți pentru 2-3 minute. Luați de pe foc și adăugați pătrunjelul tăiat. Dacă amestecul arată uscat – adăugați 2 linguri de apă. Condimentați cu sare și piper.
Umpleți gogoșarii cu amestecul obținut, aranjați-i în tavă, adăugați 100 ml apă și coaceți pentru 15-20 minute sau până când gogoșarii se înmoaie.
Serviți câte 2-3 ardei pe farfurie.
Poftă bună!
Această rețetă este potrivită atunci când aveți quinoa și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.