Gogoșari umpluți cu quinoa

Ingrediente:

  • 200 g quinoa
  • 7- 10 gogoșari ( în dependență de mărime)
  • 50 g ceapă
  • 1-2 căței de usturoi
  • 20 g semințe de dovleac
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Primul pas din rețetă este să lăsați la înmuiat 1 cană de quinoa în 2 căni de apă fierbinte pentru aproximativ 20-25 de minute.

 

Scurgeți și clătiți cu apă rece.  Puneți la fiert 2 căni de apă și adăugați quinoa. Fierbeți 12-15 minute.

 

Încălziți cuptorul la 180 de grade. Tăiați mărunt ceapa și usturoiul. Tăiați capacele gogoșarilor și îndepărtați semințele astfel încât să obțineți coșulețe.

 

Într-o tigaie mică încingeți uleiul de măsline și înăbușiți ceapa și usturoiul până se înmoaie. Adăugați quinoa și semințele de dovleac și gătiți pentru 2-3 minute. Luați de pe foc și adăugați pătrunjelul tăiat. Dacă amestecul arată uscat – adăugați 2 linguri de apă. Condimentați cu sare și piper.

 

Umpleți gogoșarii cu amestecul obținut, aranjați-i în tavă, adăugați 100 ml apă și coaceți pentru 15-20 minute sau până când gogoșarii se înmoaie.

 

Serviți câte 2-3 ardei pe farfurie.

Poftă bună!

 

Această rețetă este potrivită atunci când aveți quinoa și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM