Primul pas în pregătirea rețetei de hrișcă cu ceapă verde este pregătirea hrișcăi.
Spălați hrișca sub jet de apă, după care scurgeți. Lăsați hrișca în apă pentru câteva ore pentru a se umfla. Puteți face acest lucru de cu seară și continua cu pregătirea acesteia dimineața următoare.
Curățați, spălați ceapa și tăiați inelușe. Spălați roșiile, decojiți-le și tăiați-le cubulețe.
Aduceți hrișca la fierbere, după care adăugați ceapa, roșiile, uleiul de măsline, menta și aproximativ ½ linguriță de sare. Gătiți pntru 3-4 minute.
Puteți servi cu un cubuleț de brânză.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.