Hrișcă cu ceapă verde

Ingrediente:

  • Pentru 3 porții:
  • 195 g hrișcă
  • 2 legături de ceapă verde
  • 400 g roșii
  • 1 lingură ulei de măsline
  • ½ linguriță de mentă
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea rețetei de hrișcă cu ceapă verde este pregătirea hrișcăi.
Spălați hrișca sub jet de apă, după care scurgeți. Lăsați hrișca în apă pentru câteva ore pentru a se umfla. Puteți face acest lucru de cu seară și continua cu pregătirea acesteia dimineața următoare.

Curățați, spălați ceapa și tăiați inelușe. Spălați roșiile, decojiți-le și tăiați-le cubulețe.
Aduceți hrișca la fierbere, după care adăugați ceapa, roșiile, uleiul de măsline, menta și aproximativ ½ linguriță de sare. Gătiți pntru 3-4 minute.

Puteți servi cu un cubuleț de brânză.

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM