Primul pas al pregătirii rețetei de hrișcă cu legume este să lăsați hrișca într-un vas cu apă pentru 2-3 ore.
Între timp, tăiați toate legumele cubulețe, separându-le de roșii.
Puneți în cratiță dovleceii tăiați, morcovul, ceapa și usturoiul, adăugați ½ linguriță de sare și o cănuță de apă și înăbușiți legumele până se înmoaie.
După aceasta, adăugați hrișca umflată și amestecați. Adăugați și roșia tăiată. La final, după ce ați luat de pe aragaz, agăugați pătrunjelul și mărarul tăiat și o lingură de ulei de măsline.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.