Primul pas al rețetei iahniei de năut cu legume este pregătirea legumelor. Spălați-le, decojiți roșia și tăiați toate legumele.
Puneți toate legumele într-o cratiță, adăugați o lingură de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și ⅓ ceașcă de apă și înăbușiți 10 minute până devin moi.Adăugați toate condimentele și înăbușiți pentru încă 5 minute.
Adăugați la legumele înăbușite năutul fiert de voi sau cel la conservă.
Lăsați să fiarbă 5 minute. Serviți garnisind cu pătrunjel proaspăt tăiat.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți năut și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.