Iahnie de năut cu legume

Ingrediente:

  • Pentru 3 porții :
  • 300 g de năut ( fiartă sau la conservă)
  • 1 ardei gras roșu
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 roșie
  • ½ linguriță de praf de curry
  • ½ linguriță de boia
  • ½ linguriță chimion
  • ½ legătură de pătrunjel
  • 1 lingură ulei de măsline
Mod de preparare:

Primul pas al rețetei iahniei de năut cu legume este pregătirea legumelor. Spălați-le, decojiți roșia și tăiați toate legumele.

 

Puneți toate legumele într-o cratiță, adăugați o lingură de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și  ⅓ ceașcă de apă și înăbușiți 10 minute până devin moi.Adăugați toate condimentele și înăbușiți pentru încă 5 minute.

 

Adăugați la legumele înăbușite năutul fiert de voi sau cel la conservă.

 

Lăsați să fiarbă 5 minute. Serviți garnisind cu pătrunjel proaspăt tăiat.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți năut și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM