Înghețata cheesecake

Ingrediente:

  • Pentru blat :
  • 300 g migdale
  • 10-12 curmale fără sâmburi
  • 2 linguri de unt topit ( sau ulei de cocos)
  • un pic de sare
  • Pentru cremă :
  • 2 căni de căpșuni proaspete
  • suc de lămâie ( 1/2 lămâie)
  • 1/2 cană de miere
  • o cană mascarpone
  • o cană iaurt
  • Pentru decor :
  • o cană de căpșuni
Mod de preparare:

 

Cu ajutorul unui blender pisați migdalele pentru o minută. După aceea, adăugați curmalele, untul, sarea și mixați totul până la omogenizare.  Distribuiți compoziția uniform pe o tavă pentru tort din teflon. Transferați în frigider până pregătiți crema.

 

Puneți în blender căpșunile, sucul de lămâie și mierea și mixați. După aceea, amestecați cu mascarpone și iaurt și mixați bine într-un vas mare.
Puneți crema peste blatul pregătit și puneți în congelator pentru 1-2 ore. Apoi, scoateți cheesecake-ul din formă și lăsați să se înmoaie puțin înainte de a servi.

 

Decorați cu căpșuni proaspete și serviți.  Desert delicios și sănătos pentru ziua ta liberă din regimul Top Forma!

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM