Primul pas în prepararea rețetei de lufar la cuptor cu salată coloratăeste pregătirea peștelui.
Lufarul trebuie să fie curățat ; dacă peștele pe care l-ați cumpărat este curățat – doar spălați-l. Dacă peștii sunt întregi, tăiați-i pe burtă și curățați, după care spălați-i. Dați peștele cu sare în interior și exterior. Tăiați lămâia în felii subțiri și puneți câte o felie în interiorul fiecărui pește.
Puneți frunzele de dafin și piperul negru pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, după care aranjați peștii. Adăugați aproximativ o lingură de ulei de măsline deasupra peștilor și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20-25 de minute – până încep să se rumenească.
Între timp, tăiați varza mărunt, sărați-o și frământați bine cu mâinile. Condimentați cu ulei de măsline și oțet balsamic și amestecați bine. Curățați și tăiați cubușoare roșia, ardeiul și ceapa roșie, adăugându-le la varză. Serviți peștii cu salata colorată.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.