Lufar la cuptor cu salată colorată

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții :
  • 500 g lufar
  • 1/2 lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 4 frunze de dafin
  • 10 boabe de piper negru
  • 150 g varză
  • 150 g roșie
  • 1 ardei gras
  • 1/2 ceapă roșie
  • 1/2 lingură de oțet balsamic
Mod de preparare:

Primul pas în prepararea rețetei  de lufar la cuptor cu salată coloratăeste pregătirea peștelui.

 

Lufarul trebuie să fie curățat ; dacă peștele pe care l-ați cumpărat este curățat – doar spălați-l. Dacă peștii sunt întregi, tăiați-i pe burtă și curățați, după care spălați-i. Dați peștele cu sare în interior și exterior. Tăiați lămâia în felii subțiri și puneți câte o felie în interiorul fiecărui pește.

 

Puneți frunzele de dafin și piperul negru pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, după care aranjați peștii. Adăugați aproximativ o lingură de ulei de măsline deasupra peștilor și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20-25 de minute – până încep să se rumenească.

 

Între timp, tăiați  varza mărunt, sărați-o și frământați bine cu mâinile. Condimentați cu ulei de măsline și oțet balsamic și amestecați bine.  Curățați și tăiați cubușoare roșia, ardeiul și ceapa roșie, adăugându-le la varză. Serviți peștii cu salata colorată.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM