Macrou cu sos de roșii la cuptor

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții :
  • 2 buc. macrou, aproximativ 700 g
  • 2 roșii de mărime medie ( curățate)
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 3-4 căței de usturoi
  • 500 g sos de roșii
  • sucul unei lămâi
  • ½ legătură de leuștean sau pătrunjel
  • 2 linguri de ulei
  • sare și piper
Mod de preparare:

Primul pas al pregătirii macroului cu sos de roșii la cuptor este să spălați peștii și să-i crestați puțin cu cuțitul din ambele părți. Sărați-i și stropiți-i cu suc de lămâie. Lăsați la marinat timp de 15 minute.

 

Umpleți peștii cu roșiile tăiate rondele sau semiluni, cu ceapa verde și usturoiul tăiat mărunt și câteva tulpini de leuștean sau pătrunjel. Stropiți cu ulei și puneți în tavă.

 

Adăugați sosul de roșii la pești, precum și celelalte legume și condimente proaspete.

 

Coaceți în cuptorul încălzit în prealabil la 180 de grade pentru 30 de minute.

 

Puteți adăuga măsline sau nuci.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM