Tăiați ceapa și usturoiul mărunt. Într-un vas încălziți uleiul de măsline la o temperatură moderată și înăbușiți usturoiul și rozmarinul pentru 30 de secunde. Adăugați ceapa și frunza de dafin și înăbușiți până ceapa se înmoaie. Adăugați carnea și amestecați 3-4 minute. Adăugați vinul și roșiile și lăsați-le pentru 15 minute la foc mic, cu capac. Puneți mazărea și laptele și lăsați să fiarbă încă 10 minute. Adăugați pătrunjelul și serviți. Rețeta este potrivită atunci când aveți carne și legume la alegere în regimul vostru.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.