Mazăre Bolognese

Ingrediente:

  • Pentru 3 porții
  • 500 g carne de vită tocată
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 4 căței de usturoi
  • 300 g roșii
  • 400 g mazăre
  • 1 frunză dafin
  • 2 linguri rozmarin proaspăt ( doar frunzele tăiate)
  • 150 ml vin roșu
  • 50 ml lapte proaspăt
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Tăiați ceapa și usturoiul mărunt. Într-un vas încălziți uleiul de măsline la o temperatură moderată și înăbușiți usturoiul și rozmarinul pentru 30 de secunde. Adăugați ceapa și frunza de dafin și înăbușiți până ceapa se înmoaie. Adăugați carnea și amestecați 3-4 minute. Adăugați vinul și roșiile și lăsați-le pentru 15 minute la foc mic, cu capac.  Puneți mazărea și laptele și lăsați să fiarbă încă 10 minute. Adăugați pătrunjelul și serviți. Rețeta este potrivită atunci când aveți carne și legume la alegere în regimul vostru.


Dacă încă nu aveți un regim alimentar individual, pregătit de către nutriționistul Ipokratis Papadimitrakos, o puteți face de aici
.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM