Mazăre cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 ceapă tăiată (mărunt)
  • 2 căni de ciuperci (tăiate)
  • 1/2 cană de mazăre (noi am folosit congelată)
  • sare, piper negru și boia după gust
Mod de preparare:

Înăbușiți ceapa tăiată mărunt. Adăugați ciupercile spălate, curățate și tăiate. Condimentați cu sare, piper negru si boia. Adăugați mazărea și apa și amestecați bine.  Acoperiți cu capac și înăbușiți timp de 10 minute.

La servire puteți garnisi cu mărar sau pătrunjel tăiat mărunt și brânză răzuită.

Poftă bună!

 

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM