MINI FRITTATA

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 2 linguri de mascarpone
  • ¼ linguriță de sare
  • 1 vârf de cuțit de piper negru
  • 3-4 felii de prosciutto, fâșii
  • ¼ ceașcă brânză cu conținut redus de grăsime, rasă
  • 1 lingură pătrunjel, tăiat mărunt
Mod de preparare:

Într-un vas de dimensiune medie, amestecați ouăle, brânza mascarpone, sarea și piperul. Folosiți un mixer și amestecați până obțineți o masă omogenă.

Adăugați în amestec brânza rasă,  prosciutto și pătrunjelul.

Turnați amestecul într-o tavă pentru brioșe (6 buc.). Umpleți compartimentele până aproape de partea de sus.

Coaceți în cuptorul încălzit în prealabil la 180°C, timp de aproximativ 20-25 de minute sau până  frittatele prind o crustă aurie deasupra.

Serviți-le imediat sau bucurați-vă de ele după ce se răcoresc puțin.

Poftă bună!

 

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM