Într-un vas de dimensiune medie, amestecați ouăle, brânza mascarpone, sarea și piperul. Folosiți un mixer și amestecați până obțineți o masă omogenă.
Adăugați în amestec brânza rasă, prosciutto și pătrunjelul.
Turnați amestecul într-o tavă pentru brioșe (6 buc.). Umpleți compartimentele până aproape de partea de sus.
Coaceți în cuptorul încălzit în prealabil la 180°C, timp de aproximativ 20-25 de minute sau până frittatele prind o crustă aurie deasupra.
Serviți-le imediat sau bucurați-vă de ele după ce se răcoresc puțin.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.