Morcovi copți cu suc de lămâie

Ingrediente:

  • Pentru 4 porții:
  • 4 morcovi mari, decojiți
  • sucul unui lămâi
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • sare de mare sau de Himalaya
  • codițe de ceapă verde, tăiate
Mod de preparare:

Puneți morcovii într-o oală de gătit la aburi ( sau într-o cratiță obișnuită și grilaj). Acoperiți cu capac și lăsați la foc mic pentru 10-15 minute. Lăsați să se răcorească.

 

Îndepărtați capetele morcovilor. Tăiați pe lungime câte o felie subțire din ambele părți, pentru a obține forma unui paralelipiped.

 

Încingeți o tigaie cu suprafață neaderentă și coaceți morcovii pe ambele părți la temperatură medie pentru aproximativ 10-12 minute, până se rumenesc frumos.

 

Lăsați să se răcorească, după care tăiați fiecare morcov în feliuțe subțiri, fără să tăiați până la sfârșit, astfel încât să formați un evantai. Deschideți ușor și condimentați cu suc de lămâie, ulei de măsline și sare de mare.

 

Garnisiți cu codițe de ceapă verde tăiate mărunt.

 

Puteți servi morcovii cu o bucată de brânză sau drept garnitură la carnea din regimul dumneavoastră.

 

Poftă bună!

 

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, puteți comanda de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM