Desert delicios din două ingrediente!
Încălziți cuptorul la 200 de grade. Ungeți o tavă mică (20х20 cm) sau un vas yena cu unt și lăsați deoparte.
Pasați bananele cu furculița și puneți-le într-un bol mare. Adăugați pudra de roșcove sau cacao și cu ajutorul fuculiței amestecați bine până obțineți o masă de cacao omogenă.
Turnați amestecul în tava unsă cu unt în prealabil. Coaceți 20-25 minute sau până la obținerea crustei. Scoateți tava cu desertul din cuptor și lăsați să se răcorească.
Atunci când desertul s-a răcit complet, puneți tava în frigider pentru aproximativ o oră.Tăiați-l în bucăți mici și savurați!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.