Negresă cu banane

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții:
  • 3 banane mari (coapte)
  • 1/4 pudră de roșcove sau cacao
  • 1 linguriță de unt
Mod de preparare:

Desert delicios din două ingrediente!

 

Încălziți cuptorul la 200 de grade.  Ungeți o tavă mică (20х20 cm) sau un vas yena cu unt și  lăsați deoparte.

 

Pasați bananele cu furculița și puneți-le într-un bol mare. Adăugați pudra de roșcove sau cacao și cu ajutorul fuculiței amestecați bine până obțineți o masă de cacao omogenă.

 

Turnați amestecul în tava unsă cu unt în prealabil.  Coaceți 20-25 minute sau până la obținerea crustei. Scoateți tava cu desertul din cuptor și lăsați să se răcorească.

 

Atunci când desertul s-a răcit complet, puneți tava în frigider pentru aproximativ o oră.Tăiați-l în bucăți mici și savurați!

 

Asemenea rețete delicioase, simple și sănătoase veți găsi zilnic în profilul personal cu un regim alimentar personalizat de la Top Forma. Toate rețetele sunt potrivite pentru întreaga familie. Dacă încă nu dispuneți de un regim, completați chestionarul și începeți.

 

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM