Orez mexican

Ingrediente:

  • 200 g orez cu bob lung
  • 400 g sos de roșii
  • 2 ardei grași roșii
  • 1 ardei iute (opțional)
  • 50 g porumb
  • 1 lingură chimion
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 cană de coriandru proaspăt tăiat
  • 100 g cașcaval mărunțit
  • sare și piper alb
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea rețetei de orez mexican este să încălziți uleiul de măsline într-o cratiță sau oală scundă.

Înăbușiți ardeiul roșu, morcovul tăiat cubulețe și porumbul până se înmoaie. Adăugați orezul timp de 1-2 minute și adăugați sosul de roșii și 200 ml de apă. Adăugați ardeiul iute înjumătățit și chimionul.

Gătiți până la fierbere, reduceți temperatura și lăsați la foc mic până orezul este preparat complet.

Adăugați cașcavalul cât mâncarea este încă caldă și amestecați.

Condimentați cu sare și piper și garnisiți cu coriandrul tăiat ( sau pătrunjel).

Serviți cu felii de lămâie.

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM