Primul pas în pregătirea rețetei de orez mexican este să încălziți uleiul de măsline într-o cratiță sau oală scundă.
Înăbușiți ardeiul roșu, morcovul tăiat cubulețe și porumbul până se înmoaie. Adăugați orezul timp de 1-2 minute și adăugați sosul de roșii și 200 ml de apă. Adăugați ardeiul iute înjumătățit și chimionul.
Gătiți până la fierbere, reduceți temperatura și lăsați la foc mic până orezul este preparat complet.
Adăugați cașcavalul cât mâncarea este încă caldă și amestecați.
Condimentați cu sare și piper și garnisiți cu coriandrul tăiat ( sau pătrunjel).
Serviți cu felii de lămâie.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.