Fierbeți orezul într-un litru de apă sărată, adăugați după preferință câteva boabe de piper alb, bucăți de ghimbir și frunză de dafin (35-40 min).
Într-o tigaie mare (recomandată fiind tigaia wok) încălziți uleiul de susan și adăugați cățeii de usturoi decojiți (întregi) precum și ghimbirul tăiat mărunt. Gătiți pentru aproximativ o minută-două, după care luați de pe foc și tăiați mărunt atunci când sunt reci.
Puneți în aceeași tigaie ardeiul tăiat și mazărea. Peste două minute luați de pe foc și puneți deoparte.
Puneți orezul fiert în tigaie, agitând frecvent. Gătiți pentru câteva minute, după care adăugați legumele, sosul de soia, chilli, sare și piper alb.
Amestecați bine și lăsați pe foc încă câteva minute.
Luați de pe foc și adăugați uleiul de susan și sucul de lămâie verde.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.