Primul pas al rețetei este înăbușirea spanacului. Spălați-l, tăiați-l mărunt și înăbușiți-l în apă ( ¼ cană) pentru 3-4 minute, până se înmoaie. Scurgeți spanacul de apă și amestecați-l cu brânza de vaci.
Aăugați la acest amestec pătrunjelul, menta și o jumătate de linguriță de sare, amestecând bine. Ungeți tava cu forme pentru brioșe cu ulei, cea mai potrivită fiind forma de silicon. Distribuiți uniform amestecul pe forme și coaceți în cuptorul încălzit în prealabil timp de aproximativ 20 de grade.
Spargeți câte un ou de prepeliță în fiecare cuib și puneți la cuptor pentru 3-4 minute.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.