Pârjoale din cartofi cu salată proaspătă

Ingrediente:

  • Pentru 3 porții:
  • 900 g cartofi
  • 150 g cașcaval
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • o legătură de pătrunjel
  • sare și piper după gust
  • mix de salată proaspătă
  • 1 linguriță suc de lămâie
Mod de preparare:

Puneți cartofii ( cu coajă) într-un vas cu apă rece la foc puternic. Așteptați ca apa să fiarbă și fierbeți pentru 3-4 minute. Scurgeți cartofii și clătiți cu apă rece.  Curățați-i,  dați-i pe răzătoare și amestecați cu cașcaval, cu pătrunjelul tăiat mărunt și cu uleiul de măsline. Formați pârjoalele, rotunde și plate.

 

Încălziți cuptorul la 190 de grade și coaceți pârjoalele din cartofi pentru aproximativ 25 minute (după 10-15 minute trebuie să întoarceți pârjoalele pe cealaltă parte) până devin rumene.

 

Tot în acest timp curățați și tăiați legumele pentru salată, puneți-le într-un vas și agăugați sare, suc de lămâie și ulei de măsline.

 

Serviți pârjoalele din cartofi cu salata proaspătă.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți cartofi și legume la alegere în regimul Top Forma.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM