Fierbeţi pastele după indicațiile de pe ambalaj. În ultimele 3 minute adăugaţi în apă mazărea, sparanghelul şi spanacul tăiat. Scurgeți pastele şi păstraţi puţin din apa în care au fiert.
Amestecaţi usturoiul, verdeaţa, coaja de lămâie, uleiul de măsline, 3 linguri de brânză rasă şi pasaţi. Adăugaţi puţin din apa în care au fiert pastele pentru a dilua până la consistența dorită.
Adăugaţi sare și piper după gust.
Serviţi pastele cu legume într-o farfurie adâncă și adăugaţi deasupra piureul pregătit anterior, garnisind cu parmezan ras.
Poftă bună!
* Întrucât baza acestei reţete constă în prospeţimea legumelor şi condimentelor verzi, unele dintre acestea pot fi înlocuite, de exemplu sparanghelul cu fasole verde, iar spanacul cu kale.
** Opăriţi coaja de lămâie înainte de a o utiliza. Răzuiţi, puneţi într-un vas sau tigaie mică şi acoperiţi cu apă rece. Fierbeţi, strecurați şi adăugaţi din nou apă rece. Repetaţi de 3-4 ori. Această procedură nu va modifica culoarea şi gustul, dar va lua din amărăciune.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.