Păstârnac cu rozmarin

Ingrediente:

  • Pentru 6 porții
  • 1 1/2 kg păstârnac
  • 1 lingură rozmarin tăiat mărunt și 5 rămurele pentru ornare
  • 2 căței de usturoi tăiați mărunt
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Curățiți, decojiți păstârnacul și tăiați în bucăți alungite. Puneți bucățile într-un vas, rozmarinul, usturoiul și uleiul de măsline și amestecați.
Puneți păstârnacul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Puneți rămurelele de rozmarin deasupra.
Coaceți în cuptorul încălzit în prealabil la 180 de grade pentru aproximativ 15 minute, după care întoarceți bucățile de păstârnac și coaceți încă 15-20 de minute.
Condimentați cu sare și piper.

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM