Amestecați sucul de lămâie, sosul de soia, o parte din usturoi, sarea și piperul. Marinați fileurile cu amestecul obținut și lăsați la frigider timp de 30 de min.
Tăiați legumele în felii foarte subțiri (utilizând aparatul de cojit), după care tăiați feliuțele în fâșii subțiri asemănătoare cu forma spaghetelor.
Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați prazul, iar după puțin timp adăugați pe rând morcovul, țelina, usturoiul rămas și la final dovleceii. Adăugați 2-3 linguri de apă pentru a evita colorarea legumelor. Gătiți timp de 2-3 minute sau până se înmoaie. Condimentați cu sare și piper.
Încălziți cuptorul la 200° C. Adăugați câteva picături de ulei de măsline într-o tigaie și puneți peștele (uscat) cu pielea în jos pentru 2 min. Scoateți peștele, ungeți deasupra cu sosul marinat și presărați susan, apăsați ușor pentru a permite susanului să se lipească bine și transferați la cuptor timp de 3-4 min.
Serviți pe pat de spaghete de legume.
Pofta buna!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.