Tăiați legumele în cubulețe de dimensiuni medii. Încălziţi cuptorul la 200°C . Ungeţi tava cu ulei de măsline şi distribuiţi legumele astfel încât să formeze un rând uniform. Adăugaţi frunză de dafin. Puneţi tava în cuptor şi coaceţi până când legumele se caramelizează (aproximativ 30-35 minute), amestecând periodic.
Intre timp, fierbeţi 3 litri de apă, adăugaţi 2-3 linguri de sare şi fierbeţi pastele până când sunt gata.
Atunci când legumele sunt aproape gata, se adăuga pasta de roşii și boia de ardei și se amestecă. Lăsaţi tava în cuptor pentru încă 5 minute. Scoateţi legumele, adăugaţi puţin din apa în care au fiert pastele. Apa va dizolva aromele concentrate în partea de jos a tăvii și va forma un sos plăcut şi aromat.
Serviţi pastele cu o porţie bună de ragu de legume şi brânză rasă. Dacă doriţi, adăugaţi pătrunjel sau busuioc tocat.
Poftă bună!
Rețeta este potrivita atunci când ai paste şi legume în regimul tău.
În cazul în care înca nu ai un regim alimentar individual, poți sa-l comanzi de aici.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.