1️⃣ Primul pas în pregătirea rețetei este pregătirea peștelui și legumelor.
Spălați peștele și puneți-l pe tava de copt.
Tăiați lămâia în două jumătăți – tăiați prima jumătate în felii subțiri iar pe cealaltă scurgeți-o într-un vas mic. Tăiați mărunt busuiocul, pătrunjelul, menta, usturoiul și ceapa și adăugați în vasul cu sucul de lămâie. Adăugați și uleiul de măsline.
2️⃣ Amestecați bine și stropiți peștele cu sosul obținut.
Puneți celelalte felii de lămâie deasupra peștelui. Adăugați sare și piper după gust.
3️⃣ Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 С pentru 25 minute.
Puteți adăuga garnitura de legume după preferința dumneavoastră.
?Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.