Primul pas al pregătirii pepitelor de quinoa picante este să fierbeți quinoa. Cu acest scop, lăsați o cană de quinoa în 2 căni de apă pentru aproximativ 20-25 minute. Scurgeți și clătiți cu apă rece. Fierbeți 2 căni de apă și adăugați quinoa. Fierbeți 12-15 minute.
Încălziți cuptorul la 180 de grade.
Amestecați într-un vas quinoa fiartă cu toate celelalte ingrediente, cu excepția sosului de roșii. Lăsați amestecul să se răcească, după care modelați, obținând forme cu diametrul de 2-3 cm.
Puneți-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Apăsați-le un pic cu degetul și puneți-le la cuptor pentru 15-20 de minute.
Până pepitele se coc, încălziți sosul de roșii și adăugați menta tăiată. Condimentați cu sare și piper.
Când pepitele de quinoa sunt gata, serviți imediat, cu sosul de roșii.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.