Pește alb cu Ratatouille

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții:
  • 300 g file de pește alb, fără piele
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă
  • 1 morcov
  • 1 roșie
  • 2 căței de usturoi
  • 2 ardei grași copți
  • 200 ml sos de roșii
  • 3 linguri ulei de măsline
  • cimbru
  • frunză de dafin
  • sare și piper
Mod de preparare:

Tăiați dovlecelul, vânăta și morcovul în rondele și coaceți-le pe ambele părți în tigaie cu puțin ulei de măsline.

 

Încălziți sosul de roșii, adăugați ardeii tăiați, frunza de dafin, cimbrul și usturoiul și lăsați să fiarbă pentru 5-6 minute. Luați de pe foc și amestecați totul cu ajutorul blenderului. Condimentați cu sare și piper.

 

Încălziți cuptorul la 180С. Acoperiți fundul tăvii cu sosul și aranjați rondelele de legume și peștele deasupra. Coaceți 20 de minute.

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM