Tăiați dovlecelul, vânăta și morcovul în rondele și coaceți-le pe ambele părți în tigaie cu puțin ulei de măsline.
Încălziți sosul de roșii, adăugați ardeii tăiați, frunza de dafin, cimbrul și usturoiul și lăsați să fiarbă pentru 5-6 minute. Luați de pe foc și amestecați totul cu ajutorul blenderului. Condimentați cu sare și piper.
Încălziți cuptorul la 180С. Acoperiți fundul tăvii cu sosul și aranjați rondelele de legume și peștele deasupra. Coaceți 20 de minute.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.