Piure de conopidă

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 2 linguri cremă de brânză
  • sare și piper după gust
  • condimente proaspete ( după preferință)
Mod de preparare:

Tăiați/rupeți conopida în bucățele.

Fiebeți în puțină apă sau înăbușiți-le la abur pentru 8 minute ( sau până când devin moi). Scurgeți-le.

Adăugați crema de brânză și pasați până obțineți o masă omogenă.
Condimentați piureul cu sare și piper.
Adăugați condimente proaspete, după preferință ( ceapă verde, pătrunjel, mărar și altele).

 

 

Piureul de conopidă este un înlocuitor minunat cu un conținut scăzut de calorii al tradiționalului piure de cartofi. Diversificați meniul vostru cu această legumă bogată în vitamina C. Conopida este potrivită pentru orice dietă, așa cum are un conținut ridicat de fibre și un conținut scăzut de calorii.

 

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM