Tăiați legumele mărunt. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare și gătiți întâi ceapa până începe să se rumenească. Adăugați usturoi, frunză de dafin și morcovi pentru încă 2-3 minute, după care ciupercile, cimbrul și/sau oregano.
Amestecați periodic și gătiți până lichidul ciupercilor se evaporă. Adăugați sosul de roșii și așteptați să obțină o consistență groasă.Luați de pe foc, îndepărtați frunza de dafin și puneți amestecul într-o tavă adâncă, aranjând uniform cu lingura.
Decojiți cartofii și tăiați-i în cuburi de mărime mare. Fierbeți-i în apă sărată, scurgeți-i și faceți piure cât sunt fierbiți Adăugați cașcavalul răzuit și gălbenușul și amestecați bine. Condimentați cu sare și piper.
Încălziți cuptorul la 180 С. Transferați piureul de cartofi într-un pos și decorați suprafața amestecului de legume. Dacă nu dispuneți de pos, utilizați o lingură.
Coaceți pentru aproximativ 15 min sau până amestecul de cartofi prinde o culoare aurie.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți cartofi și legume la alegere în regimul vostru alimentar.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.