Fierbeți 2,5 l de apă într-o cratiță mare. Adăugați un pic de sare, apoi orezul. Fierbeți aproximativ 25-35 de minute, până se înmoaie.
Scurgeți orezul și puneți legumele la opărit în aceeași apă pentru aproximativ 3-4 minute.
Încălziți cuptorul la 200 de grade. Distribuiți orezul pe tavă și puneți legumele deasupra. Adăugați sare și piper.
Amestecați roșiile și verdeața și distribuiți deasupra legumelor. Adăugați brânza răzuită și coaceți pentru 10-15 minute.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți în regim „orez și legume la alegere“.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.