Plăcintă cu spanac și ouă

Ingrediente:

  • Pentru 1 porție :
  • 2 ouă
  • 200 g spanac
  • 50 g brânză de vaci
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură suc de lămâie
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Încălziți cuptorul la 180 de grade.

Spargeți ouăle într-un vas mare, adăugați uleiul de măsline, puțină sare și pasați cu ajutorul blenderului până se omogenizează și devin pufoase.

Într-un alt vas amestecați spanacul, brânza, mierea și sucul de lămâie.

Adăugați amestecul de spanac peste ouă și  amestecați atent cu o lingură sau spatulă de silicon.

Ungeți cu unt o tavă mică sau un vas ceramic plat, turnați amestecul și puneți la cuptor.

Coaceți pentru aproximativ 15 minute sau, efectuând testul scobitorii, până când scobitoarea iese curată din plăcintă.

După ce plăcinta cu spanac este gata, lăsați să se răcească pentru  10 minute, după care o puteți savura!

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM