Primul pas este preîncălzirea cuptorului la 200 de grade. Presărați pieptul de pui cu busuioc și frecați-l cu usturoi. Turnați untul topit deasupra și condimentați cu sare și piper.
Coaceți timp de 20 de minute până prinde o culoare aurie. Întoarceți pe cealaltă parte și coaceți timp de încă 20 de minute.
Reduceți temperatura la 150 de grade și gătiți până la prepararea completă – încă 5-6 minute.
Scoateți carnea din cuptor și stropiți cu suc de lămâie.
Serviți cu legume după preferință.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți pui și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.