Primul pas în pregătirea rețetei de ragu de ciuperci cu brânză este pregătirea legumelor.
Tăiați ceapa în cubulețe, iar usturoiul foarte mărunt. Tăiați ciupercile în bucăți mari – acestea se vor micșora la preparare. Ar fi minunat ca ca să fie un mix de ciuperci de pădure, însă puteți utiliza și ciuperci champignon.
După aceea, încingeți uleiul de măsline în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul. Amestecați period și gătiți până la rumenire. Adăugați ciupercile și gătiți la foc mare până încep să își schimbe culoarea.
Adăugați vinul și așteptați să se evapore aproape complet.
Mărunțiți alunele de pădure și adăugați-le împreună cu bulionul de legume. Reduceți temperatura și așteptați ca lichidul să prindă consistența unui sirop..
Condimentați cu sare și piper și adăugați condimentele proaspete tăiate.
Serviți cu un cubuleț de brânză proaspătă.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.