Primul pas în pregătirea rețetei este pregătirea ingredientelor. Spălați orezul și scurgeți de apă. Spălați roșiile, decojiți-le și tăiați-le cubulețe. Curățați ceapa și tăiați-o mărunt.
Puneți 2-3 lingurițe de apă într-o cratiță sau tigaie adâncă, după care adăugați ceapa. Atunci când ceapa este moale, adăugați orezul, roșiile, piperul negru, sarea, pătrunjelul tăiat mărunt, uleiul de măsline și 2 ½ căni de apă. Fierbeți la foc mediu până orezul absoarbe complet lichidul, agitând periodic.
Serviți ornând cu feliuțe subțiri de măsline și 50 g de brânză.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.