Roșii cu orez

Ingrediente:

  • Pentru 3 porții
  • 195 g orez
  • 1 ceapă
  • 500 g roșii
  • ¼ linguriță de piper negru
  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • ⅓ legătură de pătrunjel
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea rețetei este pregătirea ingredientelor. Spălați orezul și scurgeți de apă. Spălați roșiile, decojiți-le și tăiați-le cubulețe. Curățați ceapa și tăiați-o mărunt.

Puneți 2-3 lingurițe de apă într-o cratiță sau tigaie adâncă, după care adăugați ceapa. Atunci când ceapa este moale, adăugați orezul, roșiile, piperul negru, sarea, pătrunjelul tăiat mărunt, uleiul de măsline și 2 ½ căni de apă.  Fierbeți la foc mediu până orezul absoarbe complet lichidul, agitând periodic.

Serviți ornând cu feliuțe subțiri de măsline și 50 g de brânză.

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM