Salată cu pește afumat

Ingrediente:

  • 150 g pește afumat, dezosat
  • 30 g fasole verde, din conservă
  • 100 g sfeclă roșie, fiartă
  • 2-3 buc. castraveți murați
  • 3 tulpini de ceapă verde
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 linguri de mărar tăiat
  • 1 linguriță de suc de lămâie
  • 1,5 lingură de ulei de măsline
  • sare și piper
Mod de preparare:

Primul pas în prepararea salatei cu pește afumat este să tăiați sfecla și castraveții în cubulețe, iar ceapa și usturoiul – foarte mărunt.

 

Rupeți peștele în bucăți mici și amestecați alimentele din vas.

 

Condimentați cu sare și piper și adăugați ulei de măsline. Amestecați din nou.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM