Fierbeți pastele, clătiți cu apă rece și amestecați-le cu o lingură de ulei de măsline.
Tăiați castravetele, țelina și ardeiul gras în cubulețe. Taiați roșiile în patru, curățați-le de semințe și de miez, și tăiați partea rămasă cubulețe.Puneți miezul deoparte. Tăiați mărunt ceapa.
Separați frunzele mentei și a pătrunjelului și amestecați-le cu usturoi pisat, uleiul de măsline rămas, 2-3 linguri de apă, miezul roșiilor și crema de brânză. Pasați până la obținerea consistenței dorite. Adăugați brânza tare și nucile și pasați.
Amestecați într-un bol pastele reci, legumele tăiate și pastele. Adăugați sosul pesto treptat până la obținerea gustului dorit – nu este obligatoriu să folosiți întreaga cantitate. Condimentați cu sare, piper și sucul de lămâie.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.