Salată cu somon copt, nuci și pere

Ingrediente:

  • Pentru 4 porții:
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri de oțet balsamic
  • 2 lingurițe de suc de lămâie
  • 2 lingurițe de miere
  • 4 fileuri de somon ( a câte 150 - 200 g)
  • 1/3 de cănuță de nuci
  • frunze de salată verde
  • o cănuță de mazăre
  • 1 pară
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Amestecați într-un vas uleiul de măsline, oțetul balsamic, sucul de lămâie, sarea și piperul. Ungeți fiecare file de somon cu amestecul obținut.

 

Coaceți fileurile pe grătar sau la cuptor pentru aproximativ 12 min, întorcându-le pe cealaltă parte doar o singură dată.

 

Înșirați nucile pe hârtia de copt ( doar un singur strat) și coaceți-le la 160°C timp de 10 minute.

 

Adăugați la salata verde cănuța de mazăre, nucile coapte și fileurile, sfârșind cu para tăiată subțire. Condimentați cu oțet și ulei de măsline.

 

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM