Amestecați într-un vas uleiul de măsline, oțetul balsamic, sucul de lămâie, sarea și piperul. Ungeți fiecare file de somon cu amestecul obținut.
Coaceți fileurile pe grătar sau la cuptor pentru aproximativ 12 min, întorcându-le pe cealaltă parte doar o singură dată.
Înșirați nucile pe hârtia de copt ( doar un singur strat) și coaceți-le la 160°C timp de 10 minute.
Adăugați la salata verde cănuța de mazăre, nucile coapte și fileurile, sfârșind cu para tăiată subțire. Condimentați cu oțet și ulei de măsline.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.