Primul pas este să decojiți și să tăiați dovleacul. Încălziți cuptorul la 200 de grade. Puneți dovleacul tăiat într-o tavă, acoperând cu hârtie de copt, condimentați cu sare și piper și coaceți 20-25 minute sau până devine moale, fără a se transforma în piure. Lăsați deoparte să se răcorească, după care separați 150 g.
Până dovleacul se coace, lăsați la înmuiat 1 cană de quinoa în 2 căni de apă fierbinte pentru aproximativ 20-25 de minute. Scurgeți și clătiți cu apă rece. Puneți la fiert 2 căni de apă și adăugați quinoa. Fierbeți 12-15 minute. Separați 200 g din quinoa pregătită.
Decojiți mărul, tăiați bucăți și amestecați cu puțin suc de lămâie, pentru a nu deveni închise la culoare.
Pentru a pregăti dressing-ul, amestecați ceapa tăiată mărunt, uleiul de măsline, 1 lingură de suc de lămâie, coaja de lămâie și pătrunjelul. Condimentați cu sare și piper.
Amestecați cele 150 g de dovleac, 200 g de quinoa, merele, boabele de rodie și dressing-ul, lăsând câteva bucăți de dovleac și câteva boabe de rodie pentru a orna slata la final.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.