Primul pas în pregătirea salatei toscane este să fierbeți pastele. Scurgeți de apă și adăugați 1 linguriță de ulei de măsline, amestecați bine și lăsați să se răcorească.
Tăiați ardeii în fâșii,vânăta, dovlecelul și ceapa rondele și adăugați un cățel de usturoi (opțional) și coaceți pe grătar.
Amestecați cu pastele reci, condimentați cu sare și piper și agitați. Lăsați la frigider pentru cel puțin 20 de minte ( astfel salata se va condimenta mai bine).
Serviți salata cu pătrunjel proaspăt tăiat mărunt și brânză.
Sfat : coaceți legumele la foc mare pentru puțin timp. Puneți-le într-un vas cu capac – astfel vor deveni moi și se vor menține puțin crocante.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.