Spălați merele și prazul. Tăiați prazul în rondele subțiri, împreună cu frunzele și puneți într-un vas.
Tăiați merele în felii ( semiluni ) și adăugați-le la praz.
Turnați sucul stors de la o jumătate de lămâie (lămâia nu numai va îmbogăți gustul, ci va impiedica merele să înnegrească).
Într-un vas mic, amestecați uleiul de măsline, muștarul, mierea, sucul de lămâie rămas de la cealaltă jumătate de lămâie, sare și piper după gust. Amestecați bine, adăugați iaurt și amestecați din nou.
Atunci când dressing-ul este pregătit, turnați-l peste salată și adăugați nucile coapte.
Puteți servi imediat sau lăsa în frigider pentru a servi mai târziu.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.