Primul pas din rețeta salatei “Vitamina” cu carne de porc e să îndepărtați pielița și grăsimea fileului. Tăiați-l de la mijloc în două părți egale. Condimentați cele două părți cu sare și piper și înveliți-le în folie transparentă. Strângeți capetele și răsuciți-le, legând cu ață.
În cratiță turnați suficientă apă astfel încât să acopere ambele rulouri. Încălziți apa până când încep să iasă aburi, dar nu până la fiebere – aproximativ 70-75С. Puneți rulourile în apă și posați pentru 20 de minute. Presați rulourile cu un polonic sau lingură, pentru a fi total scufundate în apă în timp ce se gătesc.
Răzuiți legumele și lăsați să se scurgă într-o strecurătoare. Puteți folosi un robot de bucătărie pentru ca legumele răzuite să rămână mai tari și să nu își piardă din sucul lor.
Tăiați ceapa și usturoiul mărunt și adăugați-le la legumele răzuite. Pot fi înlocuite cu usturoi uscat sau ceapă roșie, după preferință.
După ce scoateți carnea, masa poate fi servită. Dacă doriți, puteți „căli“ carnea într-o tigaie înfierbântată cu ½ linguriță de ulei de măsline, pentru a obține o culoare și o aromă de carne coaptă. Tăiați în felii.
Amestecați legumele și condimentați cu suc de lămâie, ulei de măsline, sare și piper. Aranjați feliile de porc deasupra salatei.
Poftă bună!
Rețeta e potrivită atunci când aveți carne de porc și legume la alegere în regimul vostru.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.