Sfeclă roșie cu brânză de vaci și nuci

Ingrediente:

  • Pentru 1 porție:
  • 600 g sfeclă crudă ( sau 300 g fiartă)
  • 50 g brânză de vaci
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură de iaurt
  • 2 nuci
Mod de preparare:

Primul pas în preparea sfeclei roșii cu brânză de vaci și nuci este pregătirea sfeclei. Spălați-o bine și tăiați-i capetele, fără a o decoji. Sfecla poate fi coaptă sau fiartă. Cea mai bună metodă de preparare a sfeclei este s-o înveliți în folie de aluminiu și s-o coaceți la cuptor sau pe foc timp de 1-2 ore. După ce sfecla este fiartă/coaptă, dați-o pe răzătoare.

 

Tăiați nucile mărunt și mărunțiți usturoiul. Puneți sfecla răzuită într-un vas și adăugați nucile, usturoiul, iaurtul, brânza de vaci și  ½ linguriță de sare, amestecând bine.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți legume la alegere și brânză în regimul vostru alimentar.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM