Primul pas în preparea sfeclei roșii cu brânză de vaci și nuci este pregătirea sfeclei. Spălați-o bine și tăiați-i capetele, fără a o decoji. Sfecla poate fi coaptă sau fiartă. Cea mai bună metodă de preparare a sfeclei este s-o înveliți în folie de aluminiu și s-o coaceți la cuptor sau pe foc timp de 1-2 ore. După ce sfecla este fiartă/coaptă, dați-o pe răzătoare.
Tăiați nucile mărunt și mărunțiți usturoiul. Puneți sfecla răzuită într-un vas și adăugați nucile, usturoiul, iaurtul, brânza de vaci și ½ linguriță de sare, amestecând bine.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți legume la alegere și brânză în regimul vostru alimentar.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.