Shakshuka

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 65 g ardei copt tocat
  • 1 ceapă
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 g boia iute
  • 2 g chimion
  • 2 g boia dulce
  • 50 g brânză
  • 65 g piure de roșii
  • 1 lingură de pătrunjel
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea rețetei Shakshuka este să tăiați legumele și să tocați ardeii.

 

Încingeți puțin ulei de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa și usturoiul. Atunci când ceapa se înmoaie, adăugați condimentele, piureul de roșii și ardeii tocați. Adăugați sare și piper după gust.

 

Spargeți 2 ouă direct în tigaie și puneți capacul.

 

Lăsați ouăle pentru 10-15 minute, după preferința dvs.

 

Luați de pe foc și presărați pătrunjel și brânză.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți ouă, brânză și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM