Somon cu praz

Ingrediente:

  • Pentru 4 porții :
  • 4 tulpini de praz de mărime medie
  • 1 lingură de zahăr brun
  • 3 morcovi curățați si tăiați în fâșii
  • 4 fileuri de somon de mărime medie
  • Sare și piper după gust
Mod de preparare:

Somonul face parte din categoria peștilor grași, acesta fiind motivul pentru care mulți îl exclud din meniu atunci când doresc să slăbească sau să își mențină greutatea. Această frică nu este justificată. Această rețetă de somon este potrivită pentru zilele în care aveți pește și legumă la alegere în regim. Dacă nu vă puteți asigura somon, îl puteți înlocui cu macrou sau alt pește gras.

 

Încălziți cuptorul la 180° C.

 

Curățați prazul de capete și de frunzele exterioare. Tăiați prazul pe lungime în patru bucăți egale, după care tăiați fiecare parte de-a lungul pentru a obține fâșii.

 

Inăbușiți prazul în puțină apă până  începe sa se înmoaie, timp de 5 minute. Presărați zahăr brun* si amestecați. Gătiți până prazul devine ușor maroniu, timp de 15 minute.

 

Curățați si tăiați morcovii în fâșii subțiri. Adăugați morcovii la praz, adăugați puțină sare și amestecați până morcovii devin moi – aproximativ 5 minute.

 

Puneți bucățile de somon pe hârtie pentru copt, presărați sare și piper și coaceți în cuptor până la pregătirea completă, timp de 15 minute (în funcție de grosimea bucăților).

 

Aranjați pe farfurie fiecare file, adăgând deasupra cu 1/4 din praz si morcovii caramelizați.

 

Puteți garnisi cu ciuperci înăbușite.

 

Vreți să atingeți greutatea dorită sau pur și simplu să mențineți greutatea actuală fără să luați în greutate? Acum este momentul potrivit de a avea grijă de voi înșivă. Ce includ programele noastre și de ce funcționează?

 

Pregătirea unui regim alimentar personalizat de către un specialist

 

Regimul va include doar alimentele pe care le preferați sau le puteți asigura. Specialistul nostru va adapta gramajele și succesiunea meselor voastre la scopurile, starea de sănătate, modul de viață și necesitățile speciale de elemente nutritive, pentru ca slăbirea să fie sănătoasă și durabilă.

 

Sprijin online permanent pe durata programei

Veți avea posibilitatea de a comunica în permanență cu echipa noastră, să primiți sfaturi și recomandări de la noi, precum și să introduceți măsurătorile și să urmăriți progresul.

 

Rețete ușor de pregătit la fiecare masă din regim

 

Vă vom propune rețete sănătoase potrivite pentru întreaga familie. Vă vom convinge că pregătirea unei mese sănătoase poate fi simplă. Nu vă veți mai întreba : “Ce să gătesc astăzi?”. Pentru a facilita urmarea regimului și mai mult, veți dispune de o listă de cumpărături cu toate predusele necesare din regimul vostru, pentru a evita mersul la magazin inutil.
Completați chestionarul și începeți>>

 

❌Fără foame, fără efect yoyo, fără stres. Aveți grijă de sănătatea voastră acum!

 

 

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM