Primul pas în pregătirea rețetei de spaghete cu dovlecei și spanac este alegerea și fierberea spaghetelor. Ar fi minunat să optați pentru paste integrale, sau paste din făină de alac și grâu spelt. Fierbeți spaghetele alese în apă sărată conform indicațiilor de pe ambalaj.
Între timp, pregătiți sosul.
Spălați dovlecelul, îndepărtați capetele, după care tăiați-l în cubulețe. Încălziți o tigaie cu suprafață neaderentă și adăugați dovlecelul și o lingură de apă. Adăugați ½ linguriță de sare.
Pentru a coace, dovleceii au nevoie de aproximativ 5-6 minute de preparare. Adăugați spanacul spălat și tăiat în bucăți mari. Puteți utiliza și congelat. Lăsați 3-4 minute pe foc, după care luați de pe foc și puneți deoparte.
Pisați usturoiul, tăiați mărunt menta și amestecați cu ulei de măsline.
Scurgeți spaghetele fierte, treceți printr-un jet de apă rece și scurgeți din nou.
Adăugați la spaghete dovleceii și sosul de mentă, amestecând bine, pentru a condimenta spaghetele.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți spaghete și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.