Spaghetti alla Putanesca

Ingrediente:

  • 4 porții
  • 400 gr spaghete
  • 800 g roșii
  • 4-5 căței de usturoi (tăiați mărunt)
  • 80 g măsline fara sâmburi (tăiate rondele)
  • 30 - 40 g capere
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de oregano uscat
  • 1 legătura de pătrunjel (tăiat mărunt)
  • 2-3 ardei iuți (după preferință)
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Încălziți tigaia la foc mediu. Adăugați uleiul de măsline și usturoiul și agitați. După ce se înmoaie usturoiul, adăugați roșiile (la conservă sau proaspete, tăiate cubulețe), caperele, măslinele ( fără sâmbure, tăiate cubulețe) și ardeii iuți.

Reduceți temperatura și lăsați la foc mic timp de 10-15 minute. La jumătatea timpului adăugați oregano.

Fierbeți spaghetele în apă sărată. Scurgeți-le de apă cu 2 minute mai devreme decât timpul indicat pe ambalaj și finisați gătitul în sos. Adăugați puțin din lichidul spaghetelor, dacă este cazul.

Serviți în farfurii adânci si presărați cu pătrunjel.

 

Poftă bună!

 

* Rețeta este potrivită atunci când aveți paste și legume la alegere în regimul alimentar personalizat.

 

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM