Pentru pregătirea supei de pui concentrate trebuie întâi să pregătiți carnea. Spălați carnea și puneți-o într-o cratiță mare de 3.5-4 l de apă.
Adăugați o linguriță de sare și lăsați să fiarbă. Îndepărtați spuma periodic și îndepărtați grăsimea.
Între timp, tăiați în bucăți mari morcovii, țelina, păstârnacul și ceapa ( le puteți fiebre și întregi). Peste 30 de minute adăugați legumele tăiate și condimentele. Pentru un gust mai dulce puteți adăuga și un ardei gras roșu.
Lăsați supa de pui să fiarbă la foc mic timp de 3-4 ore, în dependență de cât de concentrat doriți să fie bulionul.
Atunci când bulionul este gata, strecurați-l printr-o sită. Turnați în forme pentru gheață sau în pungi, distribuind în porții.
Puteți experimenta cu alte legume la alegerea dumneavoastră. Vă recomandăm legumele mai tari. Legumele nepotrivite pentru supa de pui sunt broccoli, dovlecei, conopidă – acestea devin moi și fac consistența supei groasă.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.