Curățați, spălați și tăiați cartofii în cuburi mari.Curățați țelina și morcovii, și tăiați-le mărunt împreună cu ceapa.
Încingeți 1 l de ulei de măsline și înăbușiți ceapa până se înmoaie. Adăugați cartofii și jumătate de țelină și acoperiți cu bulion de legume.
Gătiți la temperatură medie, până legumele devin moi, adăugați jumătate din crema de brânză și pasați. Amestecul trebuie să aibă o consistență groasă, însă fără ca lingurița să lase urme. Condimentați cu sare și piper.
Înăbușiți morcovii și cealaltă jumătate de țelină, adăugați crema de brânză și pasați. Condimentați cu sare și piper.
Turnați puțin din supa de cartofi într-o farfurie adâncă, după care adăugați și amestecul de morcovi deasupra, aranjând în mijlocul farfuriei. În acest mod veți forma 2 cercuri, ceea ce va face mâncarea mai interesantă și va crea un joc de gusturi.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.