Supă cremă de dovleac

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții:
  • 400 g dovleac
  • 200 g morcovi
  • 100 g ardei gras
  • 2 buc. ceapă
  • sare și piper după gust
  • 1 lingură de ghimbir proaspăt, răzuit
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 15 g semințe de dovleac
  • 100 g brânză
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea supei de dovleac este pregătirea legumelor. Tăiați ceapa cubulețe și înăbușiți cu puțină apă.

 

Adăugați legumele curățate și tăiate în bucăți mari : morcovii, dovleacul și ardeii.

 

Turnați 1 l de apă și fierbeți până la pregătirea completă.

 

Pasați și condimentați cu sare, piper negru, ghimbir și amestecați bine pentru 1-2 minute.

 

Serviți cu brânză. Puteți servi supa cu semințe de dovleac coapte pe tigaie uscată.

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM