Încingeți uleiul de măsline într-o cratiță si adăugați usturoiul mărunțit. Înăbușiți timp de 30 de secunde si adăugați mazărea si bulionul. Așteptați să fiarbă, după care reduceți focul și lăsați să fiarbă la foc mic timp de 12 – 15 de minute. Adăugați ghimbirul 3-4 minute înainte să luați de pe foc.
Scurgeți mazărea, punând deoparte lichidul si 3-4 linguri de mazăre.
Adăugați crema de brânza*, sare, piper si puțin din bulion si pasați. Adăugați bulion până obțineți o consistență groasă.
Amestecați cu boabele de mazăre si serviți cu pătrunjel tăiat mărunt.
*Supa poate fi preparată și cu telemea în loc de cremă de brânza. În cazul în care veți opta pentru telemea, puneți-o să fiarbă câteva minute împreună cu mazărea și pasați.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.